Marmaris Orman Yangını : Marmaris'te orman yangını 1 şehit, 1 yaralı 5 - Son Dakika / Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Marmaris Orman Yangını : Marmaris'te orman yangını 1 şehit, 1 yaralı 5 - Son Dakika / Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında şehit olan görkem hasdemir'in cenazesi arkadaşları tarafından bölgeden çıkarıldı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesi taşhan mevkisinde başlayan orman yangınını söndürmek için bölgedeki tüm ekipler yangına sevk edildi. Ekipler havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Yangını bir an önce söndürmek için tüm ekipler var güçleriyle çalışmaktadır.

Yangına müdahale eden bir görevli şehit oldu. Muğla'nın marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındı. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Marmaris'te yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı.

Marmaris'te orman yangını
Marmaris'te orman yangını from www.yenicagri.com
328 personelimiz görev yaptı ve şu an itibarıyla yangını kontrol altına almış durumdayız. İlçede yerleşim yerlerine yakın bir bölgede başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı! Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan yangında 5 hektar kızılçam ormanı küle döndü. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinin kırsal karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkiindeki ormanlık alanda, yangın çıktı.

İçmeler mahallesi yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında dumanlar yükselirken, o anlar vatandaşların kameralarına yansıdı.

Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkii orman yangını gözetleme kulesi yakınındaki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Havadan ve karadan müdahaleyle söndürülen yangında 1. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında şehit olan görkem hasdemir'in cenazesi arkadaşları tarafından bölgeden çıkarıldı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı! Söndürme çalışmalarına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. Muğla'nın marmaris ilçesinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangınına ekipler tarafından müdahale ediliyor.

Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Karacasöğüt mahallesi, orman yangın kulesi mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Muğla orman bölge müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangın bölgesine sevk edildi. Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Marmaris'te orman yangını; plajdakiler korkuyla izledi ...
Marmaris'te orman yangını; plajdakiler korkuyla izledi ... from cdn-korkusuz.sozcu.com.tr
Muğla'nın marmaris i̇lçesi'nde, i̇çmeler mahallesi asparan mevkisindeki ormanlık alanda bugün saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Söndürme çalışmalarına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı. Muğla'nın marmaris ilçesinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Marmaris'te yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. İçmeler mahallesi yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında dumanlar yükselirken, o anlar vatandaşların kameralarına yansıdı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında şehit olan görkem hasdemir'in cenazesi arkadaşları tarafından bölgeden çıkarıldı. Muğla'nın marmaris ilçesi beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Muğla'nın marmaris ilçesinin kırsal karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkiindeki ormanlık alanda, yangın çıktı.

Muğla'nın marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangınına ekipler tarafından müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Beldibi mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Orman içinde madde bağımlılarının çıkardığı sanılan yangın, yaklaşık 1 dönüm alanda etkili oldu. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında şehit olan görkem hasdemir'in cenazesi arkadaşları tarafından bölgeden çıkarıldı. Muğla'nın marmaris ilçesinin kırsal karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkiindeki ormanlık alanda, yangın çıktı. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. Yangını bir an önce söndürmek için tüm ekipler var güçleriyle çalışmaktadır. 328 personelimiz görev yaptı ve şu an itibarıyla yangını kontrol altına almış durumdayız. Yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, bölgeye çevre illerden helikopter desteği. Muğla'nın marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını saat 15:00 sıralarında kontrol altına alındı.

Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Edinilen bilgiye göre, marmaris ilçesi aktaş mevkii'nde saat 17.30 sıralarında orman yangını çıktı. Söndürme çalışmalarına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı. Sarp ve dağlık arazideki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

Marmaris'te orman yangını - Güncel Haberler - Bursadabugun.com
Marmaris'te orman yangını - Güncel Haberler - Bursadabugun.com from images.bursadabugun.com
Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına müdahale eden bir görevli şehit oldu. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, bölgeye çevre illerden helikopter desteği. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Muğla'nın marmaris ilçesi hisarönü mevkisinde saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını devam ediyor.

Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Muğla'nın marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında şehit olan görkem hasdemir'in cenazesi arkadaşları tarafından bölgeden çıkarıldı. Marmaris ile i̇çmeler kara yolu üzerindeki pamucak mevkisinde, orman alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını bir an önce söndürmek için tüm ekipler var güçleriyle çalışmaktadır. Söndürme çalışmalarına katılanlar, gözyaşlarını tutamadı. Marmaris'in hisarönü mahallesi bördübet mevkisinde bugün öğleden sonra orman yangını başladı. Marmaris'te çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Ekipler havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Bölgeye hareket eden ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangınıyla ilgili son bilgiyi paylaştı. Muğla'nın marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı. Muğla'nın marmaris ilçesinde orman yangını çıktı.

Muğla'nın marmaris ilçesinin kırsal karacasöğüt mahallesi altınsivri mevkiindeki ormanlık alanda, yangın çıktı marmaris yangın. Yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, bölgeye çevre illerden helikopter desteği.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook